Kapital

Året 2019 begynte ikke bra for Jeff Bezos. 7. januar fikk gründeren og toppsjefen i Amazon-konsernet en epost fra Dylan Howard, sjef for medieforlaget Amedian Media (AMI). Eposten inneholdt flere dusin ubehagelige spørsmål om Bezos’ forhold til den tidligere TV-programlederen Lauren Sanchez. På dette tidspunktet var forholdet dem imellom fortsatt hemmelig, men en journalist i sladderbladet National Enquirer skal i flere måneder ha forfulgt Bezos og Sanchez, fotografert og spionert på dem.

Annonse

På dette tidspunktet var begge fortsatt gift, men to dager senere, 9. januar, skriver Bezos på Twitter at han og hans kone, forfatteren MacKenzie Bezos, skal skilles etter et 25 år. Men de skilles som venner, understreker Bezos i tweeten.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn