Tiril Flørnes Støle
Analytiker i Sparebank1 Markets
Foto: LinkedIn
Født1996
BostedOslo
UtdannelseSiviløkonom fra NHH
BransjeFinans
Foto: LinkedIn
Informasjon
Født1996
BostedOslo
UtdannelseSiviløkonom fra NHH
BransjeFinans

Flørnes Støle jobber som analytiker i Sparebank 1 Markets og har – som datter av Pareto-gründer og multimilliardær Svein Støle – finans i blodet. Det var likevel ingen selvfølge at hun som 22-åringen skulle knuse 1.500 konkurrenter og gå av med seieren som “verdens råeste finanskvinne” i den internasjonale konkurransen til EY i fjor. 

Til tross for sin unge alder har hun allerede en imponerende CV, med internships i både EY og Sparebank 1 Markets. I august startet hun som analytiker i sistnevnte hvor hun dekker finans og nå snart eiendom. 

Flørnes Støle har også vært medlem av næringslivsutvalget ved NHH i Bergen og var den eneste jenta i børsklubben på skolen. 

Full fest i forbrukslånsbankene

Forbrukslånsbankene har gjort et realt comeback kursmessig de seneste månedene. SpareBank 1-analytikerne Tiril Flørnes Støle og Nils Christian Øyen mener sektoren kan ha mer å gå på.

En skjult perle i et stivt priset aksjemarked

Endrede rammevilkår har påvirket Bank Norwegians eventyrlige vekst og lønnsomhet. Med en fortsatt beskjeden prising, sterk underliggende lønnsomhet og spennende fremtidsplaner mener analytikere aksjen er et godt kjøp.

Forbrukslånsbanker på billigsalg

Analytikerduoen Nils Christian Øyen og Tiril Flørnes Støle i SpareBank 1 Markets mener forbrukslånsbankene er lavt priset. Toppvalget i sektoren er Bank Norwegian.