Kapital

Investor · Anbefalinger:

Samling i bånn

Hva tenker du? Skal Kjell Inge Røkkes formue ese ytterligere ut, må også selskaper som Aker Solutions bidra. Vil Aker-systemet derfor komme på banen med strategiske innspill? Foto: Gisle Oddstad/NTB scanpix VG
Publisert:19. februar 2020

 Oljeservicekollapsen fortsetter på Oslo Børs. Kan historiske kursbunner bidra til å sette en stopper for utviklingen? 

I løpet av de siste tre ukene av 2019 steg Kapital-porteføljen med samlet sett langt over hundre prosent. For etter nærmere ett år med sammenhengende kursfall mente vi at til tross for en oljeservicenæring med store dyptgripende utfordringer, reflekterte ikke de da mer eller mindre historisk lave kursene hverken hva som lå av verdier i selskapet eller hva selskapenes inntjeningsevne tross alt reflekterte. Så langt i 2020 er det imidlertid ikke måte på hvor harde kursutslagene har vært for de samme porteføljeaksjene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn