Kapital

Investor ·  Transaksjonsmarkedet 2020:

Den høye aktiviteten fortsetter

Høyt aktivitetsnivå: Erik Holmén, partner i PwC Deals og ekspert på oppkjøp og fusjoner, ser fortsatt høy aktivitet innen transaksjonsmarkedet også i 2020, men utelukker likevel ikke at det kan bli mer selektivt. © Hegnar Media
Publisert:14. februar 2020

– Vi forventer fortsatt høy aktivitet, men usikkerheten øker – noe som kan utspille seg i et mer selektivt marked, sier Erik Holmén, partner i PwC Deals og ekspert på oppkjøp og fusjoner, til Kapital.

“2019 var et veldig godt år, og det er gode muligheter for at aktivitetsnivået i 2020 vil ligge tilsvarende høyt, sier Holmén videre. Samtidig opplever han at flere forbereder seg på dårligere tider, mye grunnet endringer i den internasjonale økonomien og geopolitiske spenninger.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn