Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Kreativitet som innsatsfaktor

© Hegnar Media
Publisert:30. januar 2020

Innen tradisjonelle eiendomsinvesteringer er det ikke alltid naturlig å omtale kreativitet som en innsatsfaktor for verdiskapning. Det skyldes hovedsakelig at investeringer i attraktiv kontantstrøms- eiendom må ha et betydelig element av økonomisk forutsigbarhet i seg. Slik er riktignok ikke tilfellet når det gjelder eiendomsutvikling – her er kreative evner av større betydning og kan i stor grad avgjøre om et prosjekt vil se dagens lys. Dette henger sammen med at eiendomsutvikling ikke sjelden starter med tilnærmet blanke ark, i betydningen noe av dette:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn