Kapital

Investor ·  Boligmarked 2020:

Et nedkjølt marked

Moderat utvikling: Boligmarkedet i 2020 er ventet å bli ganske likt med 2019. Vegard Wivestad Gr¯tt NTB scanpix
Publisert:19. desember 2019

Det norske boligmarked har snart lagt bak seg to år med moderat prisutvikling, og det ser ikke ut til at det stopper der. 2020 er ventet å bringe med seg nok et år med moderat prisvekst på rundt to prosent.

2019 har ikke bydd på de store overraskelsene i boligmarkedet, og vi har snart lagt bak oss to år med moderat prisvekst. Det er den lengste sammenhengende perioden med moderat prisutvikling i det norske boligmarkedet, ifølge administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer. På landsbasis er det solgt 2,7 prosent flere boliger i løpet av det inneværende årets første elleve måneder, sammenlignet med samme periode året før.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn