Kapital

Investor · Analytikerkræsjet:

Yara – opp eller ned?

Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
Publisert:7. november 2019

 Vil Yara igjen klare å bryte 400-streken?       

Det var knyttet jevnt over store forventninger til Yaras tredjekvartalsrapport som kom på bordet 18. oktober. I kvartalet fikk selskapet et brutto driftsresultat på 591 millioner dollar mot 427 millioner på samme tid i fjor, en resultatutvikling i stor grad løftet av lavere gasspriser og høyere produksjon. Men rapporten utløste på ingen måte noen kursfest, selv om Yara – som har steget om lag ti prosnet på Oslo Børs – samtidig varslet tilbakekjøp av egne aksjer for åtte hundre millioner kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn