Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Prisene på næringseiendom stiger

© Hegnar Media
Publisert:7. november 2019

I mars bikket den tyske 10-års statsrenten under null prosent, og siden begynnelsen av mai har den holdt seg godt nede på minussiden. Til tross for Norges Banks renteoppgang siste året er næringseiendomsmarkedet i Norge ganske upåvirket av rentehevningene her hjemme.

De beste eiendommene i Oslo prises nå til enda høyere priser enn på starten av året. Det er det flere grunner til. Vår siste investorundersøkelse for tredjekvartal i år blant norske eiendomsinvestorer viser marginalt lavere yielder for de beste kontoreiendommene sammenlignet med andrekvartal.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn