Kapital

Investor ·  Aksjefokus:

Vil de kapitalisere på megatrendene?

© Hegnar Media
Publisert:31. oktober 2019

Av rundt tusen børsnoterte selskaper i Norden mangler nærmere fem hundre analysedekning. Gjennom ABG Sundal Colliers plattform for betalte analyser (Introduce.no) får investorene innblikk i tidligere uoppdagede og underanalyserte selskaper. StrongPoint er et av disse – og har en meget spennende aksjehistorie.

Mange selskaper mangler i dag analysedekning og sliter med å få oppmerksomhet fra investorene. For å hjelpe disse selskapene med å profilere seg, samt hjelpe investorene med å sette seg inn i disse selskapene, tilbyr ABG Sundal Collier betalt analysedekning.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn