Kapital

Investor ·  Makrofokus:

Stranger Things i høstens boligmarkeder

Foto: Ingvild Bruaset Foto: Ingvild Bruaset © Hegnar Media
Publisert:24. oktober 2019

– This is Hawkins. I know the worst thing that has ever happened here in the four years I have been working here, was when an owl attacked Eleanor Gillespie’s head because it thought that her hair was a nest, sier Sheriff Jim Hopper i Stranger Things.

Slik starter traileren til Stranger Things. En populær serie på Netflix hvor den søvnigste amerikanske småby, mulig, skjuler en helt annen virkelighet enn den vi ser på overflaten. Den mest vanlige og normale småby, som snart skal rammes av rare fenomener den aldri har opplevd maken til. Slik er også det norske boligmarked for tiden. Her er en fersk avisoverskrift fra Smaalenenes Avis: Sliter med å selge flere spesielle boliger i IØ (Indre Østfold): – Det er noe veldig rart her.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn