Kapital

Investor ·  Energifokus:

Festen langt fra over

Publisert:22. oktober 2019

SpareBank 1 Markets’ anbefalinger innen fornybar energi genererte en avkastning på 57 prosent i 2018 og ligger an til rundt 35 prosent for inneværende år. Men det er mer å hente, mener analytiker Jonas Meyer i SpareBank 1 Markets.

Prisene på fornybar energi faller ekstremt fort. Sol og vindparker er konkurransedyktige mot alternative energikilder med dagens teknologi, og vekst innenfor bransjen kommer til å komme fortere og sterkere enn de fleste forventer. Politikerne blir tvunget til å ta stilling til miljøvennlige løsninger, långivere og forvaltere får spesifikke mandater relatert til å vurdere selskaper ut fra ESG-perspektiver, og vi tror det er enormt gode muligheter til å tjene store penger på fornybar energi over de neste ti årene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn