Kapital

Investor ·  Skyhøye prognoser for selskapene på børsen:

Den store jakten

Iván Kverme Iván Kverme © Hegnar Media
Publisert:22. oktober 2019

Analytikernes estimater er fritt vilt i høst. Spesielt forventningene for 2020 er altfor høye på Oslo Børs.

For Oslo Børs’ hovedindeks venter aksjeanalytikere en årsvekst på 26 prosent i resultat pr. aksje for 2020, ifølge estimater samlet inn av FactSet. Dette er tallenes tale før høstens rapporteringsesong starter mot slutten av oktober, der selskapene må vise hva de faktisk tjente i årets tredje kvartal. Selskapene vil formodentlig også sende ut noen røyksignaler om 2020 i forbindelse med sin rapportering.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn