Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Kostbar eiendomsstrategi

Foto: CBRE Foto: CBRE © Hegnar Media
Publisert:30. september 2019

For mange virksomheter er kontorleie den største utgiftsposten etter lønnsutgifter. Likevel har mange virksomheter ikke tilstrekkelig fokus på å utforme en fremtidsrettet, brukerorientert og fleksibel eiendomsstrategi.

Kampen om å tiltrekke og beholde dyktige medarbeidere blir stadig tøffere, og arbeidstagere ønsker og forventer stadig mer av fasiliteter og servicetilbud i tilknytning til arbeidsplassen. Virksomheter over store deler av Europa anser knapphet på kvalifisert arbeidskraft som en av de strategisk viktigste utfordringene i tiden fremover, kommer det frem i CBREs leietagerundersøkelse EMEA Occupier Survey for 2019.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn