Kapital

Investor ·  Beyond Meat-aksjen opp 500 prosent siden mai:

Hinsides prising

Lykkes med vegetarburgere: Ethan Brown, grunnlegger og toppsjef i Beyond Meat, har i likhet med alle investorene som deltok i børsintroduksjonen i mai, kunnet registrere en mangedobling av aksjekursen siden. BRENDAN MCDERMID Reuters
Publisert:29. august 2019

Det ser ut som kjøtt og smaker som kjøtt. Men aksjekursen til Beyond Meat bør tas med en klype salt.

Punk-bandet Kjøtt ville bli som Jesus, og dessuten Elvis, og dermed “tjene masse gryn”. Det siste klarte de ikke, men det har aksjonærene som har vært med helt fra børsintroduksjonen i Beyond Meat klart – hvis de realiserer gevinsten sin nå. Mens flere andre profilerte børsintroduksjoner det siste året, som Uber og Lyft, har endt opp med mageplask og kursras, har produsenten av kjøttsubstitutter seksdoblet seg fra introduksjonsprisen på 25 dollar pr. aksje i mai.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn