Kapital

Investor ·  Selskapets aksjekurs er i knestående. Men for hvor lenge?

Tid for bunnfiske

Bullish: Investor og forvalter Jan Petter Sissener kan meglerbusinessen bedre enn de fleste. Ett av fondene han styrer, troner høyt på listen over de største eierne i ABG Sundal Collier. Foto: Brian Cliff Olguin Foto: Brian Cliff Olguin
Publisert:17. juni 2019

Aksjekursen i meglerforetaket ABG Sundal Collier ligger på historisk bunnivå i frykt for en totalkollaps på inntektssiden. Det er en altfor pessimistisk antagelse, mener vi. Kjøp!

Selv om inntektene i Norge i førstekvartal ble halvert fra 156 millioner kroner til 80 millioner, var utviklingen stikk motsatt i Sverige, der inntektene steg fra 75 millioner i fjor til 107 millioner i år, en økning på litt over 40 prosent. Den svenske avdelingen er for første gang størst – og inntektsveksten her er viktig for investorene å bite seg merke i:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn