Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Reguleringsgevinster i praksis

© Hegnar Media
Publisert:27. juni 2019

Eiendomsutviklere er opptatt av å skape verdier basert på egne investeringer i eiendom. De mest vellykkede av disse utviklerne søker en verdiskapning som tjener et formål som er bredere enn kun økonomisk avkastning for egen del. Differansen bidrar til å bygge virkelig gode lokalsamfunn, der egne investeringer utfyller og forsterker andres innsats – slik at en større totalgevinst kommer flere til gode.

Den største verdiskapningen innen eiendomsinvesteringer innebærer normalt at en eiendomsutvikler får råderett over én eller flere attraktive eiendommer med et underliggende arealbrukspotensial, som kan synliggjøres, bearbeides og realiseres – fra kjøp av utviklingstomt til ferdigstillelse av ny bebyggelse. Denne kunnskapsbaserte aktiviteten kan deles inn i to hovedfaser:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn