Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Fremtidens lagervinnere

Foto: DNB Næringsmegling Foto: DNB Næringsmegling © Hegnar Media
Publisert:27. juni 2019

Vår siste undersøkelse blant lager- og logistikkbrukerne i Oslo og Akershus bekrefter et marked i sterk vekst, men også i sterk endring. Leietagerne har klare preferanser på hvilke kvaliteter de ser etter i sitt neste lagerbygg, sier Magnus Havikbotn Jacobsen i DNB Næringsmegling.

Netthandelen i Norge vokser kraftig, tall fra DIBS viser at det i 2018 alene ble handlet varer på nett for nær 50 milliarder kroner. Når handel flyttes fra butikk til nett, så øker lagerbehovet opp mot tregangeren, og investorene har alle- rede begynt å posisjonere seg. I 2018 ble det omsatt lager- og logistikkeiendom for rekordhøye 20 milliarder kroner på landsbasis. Vår siste brukerundersøkelse blant lager- og logistikkbrukerne bekrefter et marked i vekst, men også i sterk endring.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn