Kapital

Investor ·  Energifokus:

Fornybar energi: En langvarig megatrend

© Hegnar Media
Publisert:17. juni 2019

For to år siden skrev vi en analyse med tittelen “Green, for the lack of a better word, is good”, et Gordon Gekko-inspirert sitat med en fornybar twist. Siden den gang har fornybar energi vært ekstremt bra, ikke bare for miljøet, men for de aller fleste som har investert i sektoren.

For i løpet av de siste 24 månedene leverte aksjer innenfor fornybar energi en avkastning på 186 prosent, og i 2019 har de samme selskapene steget 56 prosent, mens hovedindeksen er opp elleve prosent. Vi argumenterer med at oppgangen i fornybar energi bare er i startfasen, og at sektoren kommer til å oppleve en megatrend over det neste tiåret. Alle som ikke har et forhold til fornybar energi-aksjer burde kjenne et snev av FOMO, Fear Of Missing Out.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn