Kapital

Investor ·  Mai kom med korreksjon. Juni kan bli spennende - og kanskje litt skummel?

Oljeprisen korrigerer

Hovedindeksen: 860-nivået er fremdeles viktig på kort sikt. Brytes det, kan korreksjonen fortsette inn i juni, ned mot 830 og bunnen i den stigende hovedtrenden. Holder den tekniske støtten på 860-nivået, kan det innlede et nytt støt opp mot 890–900. © Hegnar Media
Publisert:5. juni 2019

Oppturen i oljeprisen ble forbigående og etterfulgt av flere salgssignaler. 50-dagers glidende gjennomsnitt ble brutt. Bunnlinjen i den stigende trenden ble også brutt. Fallet stoppet på 200-dagers glidende gjennomsnitt, men det betyr ikke at faren er over.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn