Kapital

Investor ·  Aksjefokus:

Er det på tide å ta gevinst?

© Hegnar Media
Publisert:5. juni 2019

Å “time”markedet er det vanskeligste man kan prøve å foreta seg som investor. Perioden fra januar til april har historisk vært gode måneder, før sommerperioden har vært av det mer ruglete slaget. Med børser på “all-time high”-nivåer tror jeg det fremover kan være smart å opptre med forsiktighet.

Etter et tungt 2018, der stort sett alle aktiva falt i verdi, har verdens finansmarkeder til gagns tatt igjen det tapte i løpet av årets fire første måneder. Det amerikanske aksjemarkedet har steget mellom 15–20 prosent siden bunnen i romjulen. Ledestjernene i denne oppgangen er store selskaper som Facebook, Netflix og Amazon, som begynner å nærme seg historiske kurstopper.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn