Kapital

Investor ·  Aksjefokus:

B2Holding: Stort kurspotensial!

Jan Erik Gjerland
Publisert:7. mai 2019

B2Holding fremstår i våre øyne som en attraktiv og spennende aksje, spesielt med tanke på dagens prising, forventningene vi har for 2019 og de kommende årene. Allikevel har det nok ikke gått mange hus forbi at sentimentet og utviklingen i aksjen har vært svært svak det siste året.

Selskapet leverte heller ikke innkrevingstall i tråd med egen forventning for fjerdekvartal 2018, spørsmålet i så måte er om det samme vil skje de neste kvartalene. Fjerdekvartalsskuffelsen skyldtes at løsningen av en enkelt sikret portefølje ble forsinket til første halvår 2019, enten i første- eller andrekvartal. I våre estimater tillegger vi ingen forventningsverdi i førstekvartal for denne, men antar at man finner en løsning for hele kravet på 360 millioner kroner i andrekvartal.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn