Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Coworking-aktørene vil ha med gårdeierne

Foto: Nyebilder.no
Publisert:28. april 2019

Coworking-aktørene har vokst hurtig i kontormarkedet i Oslo det siste året, og DNB Næringsmeglings ferske undersøkelse viser at de planlegger å fortsette ekspansjonen. Mange av dem ønsker å ha med gårdeierne på laget.

For andre gang gjennomførte DNB Næringsmegling i førstekvartal en undersøkelse blant de største Oslo-baserte coworking-aktørene. Respondentene i vår undersøkelse tilbyr rundt 80.000 kvadratmeter kontor i Oslo, tilsvarende cirka 80 prosent av det totale coworking-markedet i hovedstaden pr. i dag. Segmentet har vokst markant det siste året, omtrent 20 prosent av alle kontorleieavtaler i Oslo sentrum i 2018 var med coworking-aktører. Det var i tråd med fjorårets undersøkelse som avdekket klare vekstplaner, og også i år svarte samtlige at de ventet å utvide. Flere nye aktører entret også Oslo-markedet i løpet av året, som svenske Epicenter og Technopolise-ide UMA Workspace.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn