Kapital

Investor ·  Kværner ned 30 prosent fra kurstoppen i mai i fjor:

Ny opptur på vei!

Strør om seg: Nytiltrådt Kværner-sjef, Karl-Petter Løken, åpner opp selskapets pengebinge og øser utbytte over på sine eiere. Akkurat det tror vi er et smart trekk for videre Kværner-opptur på Oslo Børs. Foto: Kværner
Publisert:4. mars 2019

Kværner-aksjen gir deg som investor en utmerket balanse mellom risiko og avkastningsutsikter. På toppen kommer også de svært så etterlengtede utbyttene. Kjøp!

Kværner tilbyr blant annet ingeniør- og fabrikasjonstjenester, men leverer også offshore olje- og gassinstallasjoner samt landbaserte anlegg. I kvartalsrapporten opplyser selskapet at for Kværners Field Development-segment, som inkluderer felles kontrollerte virksomheter, var driftsinntektene i fjerdekvartal på 1,7 milliarder kroner mot 1,8 milliarder for ett år siden. Den tilhørende EBITDA var 75 millioner kroner i kvartalet, sammenlignet med 234 millioner kroner i fjerdekvartal 2017. EBITDA-marginen endte dermed på litt over fire prosent – mot 12,7 prosent for ett år siden.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn