Kapital

Investor ·  Industrifokus:

Konsulent­sektoren – den nye oljen?

© Hegnar Media
Publisert:7. april 2019

Et av de mest debatterte temaene i norske riksmedier er hva vi som nasjon skal leve av etter at oljen tar slutt. Mellom skriveriene om boligpriser og stigende strømpriser hører vi til stadighet nye ideer og diskusjoner over hva vi som nasjon skal satse videre på. Kanskje trenger vi ikke å dra lenger enn til Majorstuen i Oslo for å finne svaret?

Digitaliseringstrenden virker å være ustoppelig i 2019. Ingen bransjer er skånet for denne voldsomme bølgen som skyller inn over oss. Ifølge Statista vil det være over 50 milliarder enheter som er koblet opp til nettbaserte tjenester i 2020. Dette tilsvarer at hvert menneske på jorden i snitt eier 6,5 mobile enheter. Med disse tallene som grunnlag er det tydelig at kunnskap om IOT og integrasjon blir meget viktig i årene som kommer, da antall slike enheter er estimert å øke til 75 milliarder innen 2025. Man skal ikke lenger enn til sitt nærmeste kjøpesenter for å se at antall besøkende og omsetningen er kraftig på vei ned.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn