Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Sterk innspurt i transaksjons­markedet i 2018

Berit Roald/NTB Scanpix
Publisert:8. februar 2019

I november ble vi litt skeptiske til våre egne spådommer om et solid transaksjonsmarked for næringseiendom i 2018, og vi funderte på om tempoet og investorinteressen hadde passert toppen. Kanskje var forventningene om et roligere marked en konsekvens av børs- og oljeprisnedgangen? Imidlertid fortsatte den posi- tive trenden, og desember ble en av de travleste månedene for eiendomssalg som vi kan huske. Estimatet vårt fra sommeren på 85 milliarder kroner i eiendomsverdi ser ut til å bli tett på det faktiske resultatet, og det er også ganske nær 2017-volumet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn