Kapital

Investor ·  Kredittfokus:

Nordisk High Yield for 2019

Foto: Joakim Braun Foto: Joakim Braun © Hegnar Media
Publisert:1. februar 2019

Kredittmarkedet kan se tilbake på et mildt sagt begivenhetsrikt år, og i 2019 blir det avgjørende med en diversifisert og balansert kredittportefølje, skriver Carnegie Fonders renteforvalter Niklas Edman.

Geopolitiske spenninger og handelskrig har blitt hverdagskost i mange av verdens hjørner. I Europa har søkelyset blant annet vært rettet mot kaotiske parlamentsvalg, Italias budsjettarbeid og Brexit-forhandlingene. På den andre siden av Atlanterhavet har en tvitrende Trump startet handelskrig mot de som ikke danser etter hans pipe. På sentralbankfronten opplever vi økende uoverensstemmelse mellom ECB (som fortsatt har en meget ekspansiv holdning) og USAs Fed (som fortsetter å stramme til med renteøkninger).


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn