Kapital

Investor · 

Børsfest – men for hvor lenge?

Comeback kid: Vi ønsker Storebrand, med toppsjef Odd Arild Grefstad i spissen, velkommen tilbake i Kapital-porteføljen – i første rekke for å få litt mer bredde i aksjemiksen. Foto: Eivind Yggeseth Foto: Eivind Yggeseth
Publisert:28. januar 2019

Og la det ikke herske noen tvil: Meravkastningen Kapital-porteføljen gir deg som investor er udiskutabel – om man skulle teste den mot Oslo Børs både siste femten, ti eller fem år. Hittil i år har porteføljen hatt en kanonstart!

Men først: Den siste tremånedersperioden var industriproduksjonen 0,9 prosent høyere enn perioden før, viser fersk data fra Statistisk sentralbyrå, ledsaget av i første rekke høy aktivitet innenfor oljerelatert virksomhet. Byrået forventer for inneværende år at oljeinvesteringene kommer opp i vel 175 milliarder kroner, en økning på rundt 13 prosent målt mot 2018-nivåene. De solide investeringsutsiktene, støttet av en høyere oljepris, har bidratt til en frisk 2019-start for de fleste oljerelaterte selskapene på Oslo Børs.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn