Kapital

Investor ·  Fritidsbolig 2019:

Et todelt marked

Populært: Fine slalombakker med tilhørende “afterski”, som her Hemsedal, er noe av det som tiltrekker seg norske hyttekjøpere. Alvik, Halvard NTB scanpix
Publisert:31. desember 2018

Nordmenn tørster fortsatt etter hytter både på fjellet og langs kysten, men stiller stadig flere krav til fasilitetene i områdene de kjøper i. Dette er ventet å gi større forskjeller i et fortsatt godt fritidsboligmarked.

Den norske hyttedrømmen står sterkt i den norske befolkningen. Riktignok ligger salget av fritidsboliger an til å bli noen prosent lavere i 2018 enn året i forveien. Men nivåene beskrives fortsatt som høye, og det meldes samtidig om økt gjennomsnittspris på brukte hytter.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn