Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus:

Tre trender

© Hegnar Media
Publisert:4. desember 2018

Og hvordan posisjonere seg i eiendomsmarkedet.

Vi er inne i en periode med stigende renter„ og et relevant spørsmål er hvilken effekt dette har på eiendomsverdiene. Problemstillingen er kompleks og har flere nyanser. I grove trekk er det nærliggende å tenke at vi ønsker oss eiendommer med relativt lav rentesensitivitet. Vi ønsker oss med andre ord eiendom der andre forhold enn lave renter og belåningseffekten utgjør en betydelig del av forventet avkastning. Typiske eksempler er utviklingseiendom og value-add -investeringer.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn