Kapital

Investor · Analytikerkræsjet:

Atea – opp eller ned?

NTB scanpix
Publisert:5. desember 2018

 Analytikerne strides, tross en kvartalsrapport tatt vel imot på Oslo Børs:

Etter en omfattende korrupsjonssak hengende over seg i Danmark har investorene holdt seg litt på avstand til Atea det siste året. Teknologiselskapet, som er en ledende leverandør av IT-infrastruktur i Norden og som sysselsetter vel 6.900 ansatte, prises til ikke fullt tretten milliarder kroner på Oslo Børs etter en kursoppgang siden årsskiftet på rundt syv prosent – med andre ord helt på høyde med utviklingen ellers på børsen.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn