Kapital

Investor ·  Teknisk analyse:

All-time high

Sjømatindeksen: Sjømat har etablert en ny stigende trend langt utenfor den gamle stigende hovedtrenden. Fallhøyden er stor, men foreløpig er det ikke lett å se noen faresignaler. Følg med på utviklingen i RSI-chartet. Skulle 50-nivået og bunnlinjen bli brutt, kan det være på tide å sikre gevinst. NTB scanpix
Publisert:9. oktober 2018

Hovedindeksen er på vei mot 1.000. Sjømat er fremdeles i støtet, mens riggindeksen har falt litt tilbake og ikke ser så sterk ut.

Da 840-nivået ble brutt, signaliserte det at Hovedindeksen på Oslo Børs kunne stige videre til 920. Da 900-nivået ble brutt, signaliserte det at hovedindeksen kunne stige videre til 930 –935. Nå er begge disse nivåene passert, og Oslo Børs er i all-time high.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn