Kapital

Investor ·  Aksjefokus

Hydrogen skaleres opp

© Hegnar Media
Publisert:4. juni 2018

Hannover-messen ble arrangert forrige måned. Det fikk alle til å tenke stort. David Bow fra NEL sa blant annet at overskuddet fra vindkraft i Nord-Kina kan gi energi for alle Kinas 300 millioner biler med hydrogen.

Teknisk er det ikke vanskeligere enn eksisterende olje- og gassinfrastruktur. CEO Per Wassen fra svenske PowerCell sa at Kina har som mål å vinne hydrogenkappløpet selv om landet ikke er teknologiledere. Europa er motvillig, men vil være “follower” når en ser at Kina lykkes med å bygge ut hydrogenkapasitet i stor skala og det selskaper som Nikola Motor Company i USA kan få bygget ut.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn