Kapital

Investor ·  Aksjeanbefalinger

Vær på vakt!

Bygger fet ordrebok: Oljeserviceselskapet Subsea 7, med konsernsjef Jean Cahuzac i spissen, er godt posisjonert til å knipe enda flere kontrakter i tiden som kommer, støttet også av en stadig sterkere oljepris. Foto: Ivan Kverme Ivan Kverme
Publisert:19. april 2018

Med god grunn bobler ikke akkurat investorene på Oslo Børs over av entusiasme. Og snart nærmer den børsmessig sett brysomme mai-måneden seg.

Ved årsskiftet var det ikke mangel på positive aksjeprognoser fra noen av landets fremste strateger. Budskapet om fortsatt spreke børser så vel her hjemme som internasjonalt var i all hovedsak tuftet på fortsatt lyse inntjeningsutsikter og en global økonomi i svært så god form.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn