Kapital

Investor ·  Eiendomsfokus

Coworking blir et viktig supplement

Thomas Ramcilovic i DNB Næringsmegling. Ina Vedde-Fjærestad © Hegnar Media
Publisert:19. april 2018

Coworking-segmentet utgjør over ti prosent av kontormarkedet i London. DNB Næringsmeglings undersøkelse blant aktører i Oslo-området viser at også de norske aktørene venter betydelig vekst.

Coworking er kontorfellesskap hvor det tilbys fleksible kontorplasser til brukere med forskjellige arbeidsgivere. London er trolig den storbyen hvor arbeidsformen har fått det sterkeste fotfestet. Ifølge Bloomberg har ca. ti prosent av kontorleieavtalene i London de siste tre årene blitt inngått med coworking-aktører og andelen er stigende. Verdens største co- working-tilbyder, amerikanske WeWork, er nå den største kontorleietageren i London sentrum. Selskapet havnet på tredje plass i CNBCs årlige Disruptor 50-kåring i fjor, en rangering av bedrifter som ventes å endre verden gjennom innovasjon.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gratis i uken eller bli fullt medlem fra 169,- måneden.

Prøv gratis Bli medlem Logg inn