Kapital

Inside ·  Anker til Høyesterett og står klar med klage til Strasbourg:

Wolland får ikke fjernet skamplett

Et spørsmål om ære: Advokat og medeier i Advokatfirmaet Rogstad, Steingrim Wolland, fører en innbitt kamp mot Advokatbevillingsnemnden og Tilsynsrådet for advokatvirksomhet. Foto: Eivind Yggeseth Foto: Eivind Yggeseth © Hegnar Media
Publisert:23. mars 2020

Steingrim Wolland har tapt både i tingretten og lagmannsretten i sitt forsøk på å få et gammelt forbud mot å drive rettshjelp kjent ugyldig. Men den tidligere bedrageridømte advokaten gir seg ikke. Kampen mot Advokatbevillingsnemnden handler ikke bare om penger – det er et spørsmål om ære.

“ Absolutt alt er galt med Tilsynsrådet for advokatvirksomhet og Advokatbevillingsnemnden. De har i årenes løp gjort alle feil som er mulig å begå: De har konsekvent brutt forvaltningsloven, arkivloven, lov om statens pensjonskasse, lov om offentlige anskaffelser, Grunnloven og så videre, raser advokat Steingrim Wolland til Kapital.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn