Kapital

Inside ·  Lite lyspunkt for Jens Ulltveit-Moe:

Umoe Industries doblet

Ingen corona på Karmøy: Coronakrisen gjør det ikke lettere for Jens Ulltveit-Moe å selge restauranter eller for hans etanolvirksomhet å konkurrere med billig bensin i Brasil, men på Karmøy finnes et lyspunkt. Foto: Siv Dolmen
Publisert:19. mars 2020

Opp i all misæren med store tap i fjor kunne Jens Ulltveit-Moe i det minste glede seg over at hans datterselskap Umoe Industries doblet omsetningen og mangedoblet resultatet.

Industrimannen Jens Ulltveit-Moe har det siste året vært presset fra alle kanter, og Kapital har tidligere (i nr. 2/2020) fortalt om hans forsøk på å selge ut en rekke virksomheter for å redusere Umoe-systemets gjeld.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn