Kapital

Inside ·  “Wonderboys” Snarøya-luksus:

Legger plan om kjempebrygge på is

Fredrik Halvorsen, ofte omtalt som “Wonderboy”, dropper nå gigantplanene for bryggen. Eivind Yggeseth Eivind Yggeseth
Publisert:2. april 2020

Fredrik Halvorsen har bokstavelig talt store planer for prakt- eiendommen Strømstangveien 1–3 på Snarøya utenfor Oslo. Men milliardærens drømmer krasjer stadig med realitetene hos kommunens byggesakskontor.

Det var sommeren 2017 at Halvorsen bladde opp 158 millioner kroner for eiendommen Strømstangveien 1–3 på Snarøyas “gullkyst”. Han har så forsøkt å få bygget blant annet to nye hus på eiendommen, men ikke alle planene har blitt like godt mottatt. Og nå tyder ting på at både en brygge og et basseng kan lide samme skjebne som den ti meter høye gigantgarasjen Kapital tidligere har omtalt.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn