Kapital

Inside ·  Bobestyrer viser til flere år med mangelfulle regnskaper:

Wikborg risikerer konkurskarantene

Tapte på hotellsatsing: Rolf A. Wikborg har tapt stort på sin hotellsatsing i Norge. Nå kan han risikere å bli ilagt konkurskarantene. Bent Are Iversen Bent Are Iversen © Hegnar Media
Publisert:2. mars 2020

De første innberetningene fra konkursboene i flere av Rolf A. Wikborgs tidligere selskaper er klare. Mistanke om brudd på regnskapsloven og mulig krav om konkurskarantene er hovedpunktene Wikborg nå må forholde seg til.

I slutten av januar omtalte Kapital hvordan shippinginvestor og hotelleier Rolf A. Wikborg greide å holde sitt selskap Wikborg Sons Limited unna konkurs i tolvte time. Samme måned ble derimot to av hans andre selskaper, Wikborg Sons Shipping og Tramp Shipping, erklært konkurs og satt under bobehandling. Innberetningen fra bobestyrer som nå foreligger, viser at problemene står i kø for forretningsmannen, som de senere år har fått mer oppmerksomhet for salg av rådyre familieeiendommer enn sine shipping- og hotellinvesteringer.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn