Kapital

Inside ·  Fikk utleggpant på 615.000 kr mot seg etter millionlån fra DNB:

Riise fra “I lomma på Silje” til i lomma på kemneren

Skal hjelpe kjendiser: I TV3-serien ”I lomma på Silje” skal DNBs forbruker­økonom Silje Sandmæl hjelpe kjendiser med deres privatøkonomi. John Arne Riise (nr.5 f.h.) havnet imidlertid fort i nye pengeproblemer igjen. Foto: NENT Group
Publisert:5. februar 2020

Kun måneder etter at John Arne Riise fikk 7,5 millioner kroner i huslån av DNB, fordi han ifølge TV3-programmet “I lomma på Silje” har fått orden på betaling av regninger og opparbeidet seg en million kroner i egenkapital, tar kemneren pant i hus og bankkonto grunnet skattekrav på 615.000 kroner mot ham.

I sesongpremieren av TV3-serien “I lomma på Silje” med DNBs forbrukerøkonom SIlje Sandmæl som programleder fikk seerne en oppleve en skikkelig lykkelig sluttscene. Først i programmet, innspilt i juni i fjor, fortalte eks-fotballproff John Arne Riise seerne om et enormt høyt forbruk, en manglende evne til å betale regninger i tide, og for lav egenkapital til få kjøpt drømmehuset. Men i sluttscenen av programmet, trolig innspilt i november, kunne Riise fortelle at han nå har fått kontroll på sin privatøkonomi. DNBs forbrukerøkonom går så ut av Riises nye hus på Nøtterøy sør for Tønsberg, finansiert av huslån i DNB, og erklærer glad og fornøyd:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn