Kapital

Inside ·  Olav Nils Sunde og DNB i 2019:

Ofret 666 mill. for å frelse Gresvig

Milliarder tapt: Olav Nils Sunde har, hittil, trolig tapt over tre milliarder kroner på Gresvig. Men han får i alle fall tatt over konkursboet, med hjelp av DNB. Foto: Glenn T. Walmann
Publisert:19. februar 2020

Olav Nils Sunde og DNB skjøt til sammen inn 666 millioner kroner i Gresvig i fjor, i et forgjeves forsøk på å redde sportskjeden fra fortapelsen. Men sammen kan de nå sørge for at Sunde tar over boet.

Så sent som i midten av desember i fjor må tidligere Gresvig-eier Olav Nils Sunde (67) fortsatt ha trodd at det var mulig å redde sportskjeden uten å gå veien om en konkurs. For informasjon Kapital har hentet ut, viser at Sunde 11. desember i fjor skjøt inn 65 millioner kroner i ny egenkapital i nå konkursslåtte Gresvig Retail Group.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn