Kapital

Inside ·  John Arne Riise fortsatt “i lomma på kemneren”:

Nærmer seg millionen i utleggspant

DNBs gladsak: DNB har kjørt tungt i egen nettavis på at banken hjalp John Arne Riise, her med kona Louise Angelica, med å få orden på sin privatøkonomi, men virkeligheten innhentet banken. Vidar Ruud NTB scanpix
Publisert:24. februar 2020

Mens DNB på sine nettsider har fortalt en historie om at John Arne Riise ved hjelp av banken hadde fått kontroll på sin privatøkonomi, bare vokser utleggsforretningene mot ham. Kemnerne i Ålesund og Oslo har nå utleggspant for 969.000 kroner i hus og bankkontoer tilhørende Riise.

“Her er John Arne Riise sin spareplan”, het det inntil nylig i en av artiklene på DNBs egen nettavis DNB Nyheter. Her ble det fortalt hvordan eks-fotballproffen John Arne Riise har fått orden på sin privatøkonomi, og begynt å spare, takket være god hjelp fra DNBs forbrukerøkonom Silje Sandmæl. Artikkelen hadde flere bilder hentet fra TV3-serien “I lomma på Silje”, der Sandmæl i fjor hjalp Riise med å få nok egenkapital, og 7,5 millioner kroner i lån fra DNB, for å kjøpe seg hus rett sør for Tønsberg. Og artikkelen var full av lenker der leserne selv kunne klikke seg inn, og begynne å spare i DNBs mange fond.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn