Kapital

Inside ·  Til bunns for Frontline-sjefens aksjer:

Kurstap på 35 millioner

Millionsmell: Toppsjef Robert Hvide Macleod i tankrederiet Frontline har et heftig papirtap på sine Frontline-aksjer så langt i år. Tror man derimot på et flertall av analytikerne, er seneste tids fall kun av midlertidig art. Iván Kverme Iván Kverme
Publisert:24. februar 2020

Tankaksjer i fritt fall har siden årsskiftet påført mange investorer saftige papirtap. Det gjelder også for toppsjef Robert Hvide Macleod i Frontline – som privat også sitter med aksjer i en annen børstaper, XXL.

I november i fjor tikket meldingen inn om at toppsjefen i Frontline, Robert Hvide Macleod, hadde kjøpt over 200.000 aksjer i det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet. Det massive innsidekjøpet fikk bred oppmerksomhet, blant annet hos toneangivende norske investorer og forvaltere:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn