Kapital

Inside ·  Tore Kjos’ Read Group reddet i tolvte time:

– Dere skal få et helvete

Vil ta saken videre: Tore Kjos forteller at han vil trekke Innovasjon Norge for tingretten skulle de lykkes med å få slått hans selskap Read Holding AS konkurs. Fredrik Grønningsæter Fredrik Grønningsæter © Hegnar Media
Publisert:6. februar 2020

Read-gründer Tore Kjos fyrer løs mot Innovasjon Norge, som har begjært Read Holding konkurs. Storebroren til Norwegian-gründer Bjørn Kjos mener det statlige selskapet bevisst torpederer Reads potensial over “småpenger”.

Innovasjon Norge har begjært Tore Kjos’ selskap Read Holding konkurs grunnet et utestående krav mot selskapet på i overkant av 3,5 millioner kroner. Men nylig greide Kjos å kjempe seg til en utsettelse, og kjempe er virkelig ordet her. Han tordnet mot motparten under første behandling i Oslo byfogdembete forleden:


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn