Kapital

Inside ·  Norges mest kjente spåmann konkursbegjært:

Reddet i siste liten

Investerer i frimerker: Spåmann Henning Hai Lee Yang sier han heller investerer i frimerker enn i aksjer. – Hvis du vil bli rik må du samle på ting, sier Yang. Foto: Siri Øverland Eriksen Foto: Siri Øverland Eriksen © Hegnar Media
Publisert:3. februar 2020

Nylig skulle en konkursbegjæring av Henning Hai Lee Yang opp i retten, men spåmannen skal i siste liten ha kommet til enighet med Nordea Finans.

Han profilerer seg som “verdens beste spåmann” på egen nettside, og forteller på telefon til Kapital at han har en treffsikkerhet på 99,99 prosent når det kommer til spådommene sine. Mens egne økonomiske utfordringer har tilsynelatende vært litt vanskeligere å forutse, da spåmannen nylig ble begjært konkurs av Nordea Finans.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn