Kapital

Inside ·  Solid prisløft på Rolex hos Urmaker Bjerke:

– Ingen panikk i vårt hus

​For de tålmodige: På klokkemessen Oslo Watch Fair i høst viste Bjerke-medarbeider Elin Skaldebø frem Rolex-29snadder som man ikke kan kjøpe i butikk - med mindre man venter et par år. Foto: Jan Chr. Grandre ​
Publisert:3. februar 2020

Omsetningen hos Urmaker Bjerke løftet seg med hele 24 prosent i fjor. At de norske prisene på Rolex løftes med 18 prosent fra nyttår gjør ham ikke stresset.

Interessen for den sveitsiske luksusklokkeprodusenten har tatt helt av verden rundt de siste årene. I Norge er forhandlerne støvsuget for de mest populære urene i stålutgave, og interessenter må belage seg på å stå på venteliste i opptil et par år for bestselgere som Daytona og Submariner. Ved inngangen til 2020 valgte Rolex å jekke opp prisene.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn