Kapital

Inside ·  Sundt-søsknene gjør en kule på Pandox:

Hotellfest i særklasse

Byks for hotelleiendommer: Helene Sundt er sammen med sin bror Christian Sundt med på kursoppturen for Pandox, som bla.a. eier selve Grand Hotel, der Scandic har ansvar for driften. Richard Solem Richard Solem © Hegnar Media
Publisert:23. januar 2020

På ett år har formuen til rederarvingene Helene og Christian Sundt økt med rundt tre milliarder kroner som følge av kursoppgangen på nær femti prosent for den svenske hotellgiganten Pandox.

Søsknene har i flere år sittet på omlag 45 millioner aksjer i det børsnoterte hotelleiendomsselskapet Pandox, som totalt eier 155 hoteller, deriblant Grand Hotel i Oslo. I likhet med flere andre eiendomsselskaper har Pandox’ aksjekurs gått voldsomt til værs på Stockholmsbørsen det siste året, og oppturen bidrar til et formuesløft for rederarvingene på rundt tre milliarder kroner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn