Kapital

Inside ·  Suksessen fortsetter for D.D.E.:

Turnerer for millioner

På Idrettsgallaen i 2018: Fra v. Bjarne Brøndbo, Eskil Brøndbo, Eivind Berre, avdøde Frode Viken, Arnt Egil Rånes og Bård Jørgen Iversen. Geir Olsen NTB scanpix
Publisert:10. desember 2019

2018 var et tungt år for D.D.E., da trønderrockernes folkekjære gitarist og låtskriver Frode Viken gikk bort grunnet kreft. Men i tråd med Vikens ønske spiller gutta videre, og millionene forsetter å rulle inn.

Driftsselskapet bak rockesuksessen D.D.E. fra Namsos, Rai Rai Entertainment, fikk inn over 16 millioner kroner i løpet av 2018. Bandet opprettholder dermed den solide inntektskurven det har hatt de siste årene. Det er ikke på grunn av platesalget, forteller daglig leder og bassist Eivind Berre.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn