Kapital

Inside ·  Fest for “billig”-Munch’er:

Munch tok femganger’n

Populær “billig”-Munch: Munch-raderingen “Norsk landskap” fra 1908 ble klubbet for 30.000 kroner mot vurdering på 5.000–7.000 kroner hos Grev Wedels Plass Auksjoner. Fotograf Morten Henden Aamot Fotograf Morten Henden Aamot © Hegnar Media
Publisert:10. desember 2019

En “bokside” signert Munch ble klubbet for 30.000 kroner på auksjon i november. Det er fem ganger så mye som den pleier å bli solgt for.

Mediesaker om Munchs kunst har i høst vært som NRKs TV-serie Exit om finansbransjen. Det har vært skurker, shady business og store tall. Men Munch-“bransjen” handler også om små tall og seriøse aktører.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn