Kapital

Inside ·  Vaccibody mer enn doblet i verdi på under et år:

Prises til 4,9 milliarder

Irrelevant med omsetning: Forskningsdirektør 29Agnete B. Fredriksen i Vaccibody mener at for tidligfase biotek-selskaper er det ingen intensjon om omsetning. – Men mulighet for store inntekter i fremtiden hvis utviklingsløpet er vellykket. Foto: Iván Kverme Foto: Iván Kverme © Hegnar Media
Publisert:5. desember 2019

Prisingen av kreftvaksineselskapet Vaccibody fortsetter å skyte i været. Den siste aksjehandelen i det unoterte selskapet gir det en verdi på tett oppunder 4,9 milliarder kroner.

Den foreløpig siste emisjonen i Vaccibody ble gjennomført i februar til 40 kroner aksjen. Prisingen for et drøyt halvår siden markerte et solid løft fra den aller første emisjonen i 2014 da kursen var på tre kroner – og prisingen på 42 millioner.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Les 2 artikler gra-tis i uken eller kjøp abonnement fra kr. 169,- pr. måned.

Prøv gratis Bli abonnent Logg inn