Kapital

Inside ·  Varner-brødrene tjener rått på Bouvet:

Kursfest på 170 mill.

Børsmoro: Motekongene Petter (bildet), Marius og Joakim Varner, som blant annet eier Bik Bok, Cubus og Dressmann, håver inn på sine Bouvet-aksjer i takt med forrykende kursoppganger. Foto: Ivan Kverme Foto: Ivan Kverme © Hegnar Media
Publisert:19. desember 2019

Børsfesten i IT-selskapet Bouvet vil ingen ende ta. Med på lasset er Varner-brødrene, som kan glede seg over en kursoppgang på over 90 prosent i 2019.

Høyt oppe på listen over årets kursvinnere på Oslo Børs ligger IT-selskapet Bouvet. I år kan Bouvet-aksjen skilte med en oppgang på over 90 prosent, og selskapet prises nå til rundt 3,6 milliarder kroner. Varner Kapital, som er et investeringsselskap fullt og helt kontrollert av brødrene Petter, Marius og Joakim Varner, er hovedaksjonær i Bouvet og sitter på litt over ti prosent av aksjekapitalen, tilsvarende nær 1,1 millioner aksjer. Denne posten har nå en markedsverdi på nær fire hundre millioner kroner – en økning på over 170 millioner siden årsskiftet.


Kapital leses av Norges mest innflytelsesrike ledere, gründere og talenter.

Bli abonnent fra kr. 169,- pr. måned.

Bli abonnent Logg inn